Amazon Hot Sale LED Cermin Garansi 5 tahun Smart Touch Sensor Anti-kabut Mandi Dinding Cermin Kamar Mandi LED CerminSmart Touch Sensor Anti-kabut Dinding Mandi Cermin Kamar Mandi LED Cermin

Fitur utama saka pangilon jedhing LED iki yaiku: polesan pinggiran, frosted kaca kothak Strip lan macet vertikal ing pigura aluminium.Sudut sing dibunderaké nglembutake garis-garis cermin, nggawe atmosfer sing alus lan anget kanggo jedhing.Lampu LED sumunar liwat kaca frosted, sing ora mung madhangi kamar nanging uga menehi cahya padhang sing apik.garansi 5 taun.


Detail Produk

Tag produk

Our Advantage

Kekuwatan kita yaiku kita apik ing desain, pangembangan lan kustomisasi.Anggere sampeyan nyedhiyani specifications produk lan syarat, kita bisa ngatur kanggo sampeyan.Kita bisa nampa pangilon pinter LED khusus saka sembarang wangun lan ukuran.

Kita duwe rantai produksi sing mapan banget.Kita duwe pabrik hardware lan pabrik lukisan dhewe.Bingkai aluminium kanggo produk kita dipotong, ditekan, ditekuk, dilas, dipoles, dipoles lan disemprot ing pabrik kita dhewe.Supaya kita bisa ngontrol kualitas, biaya, wektu pangiriman lan liya-liyane.

We offer garansi limang taun.
Kabeh profil pangilon kita digawe saka campuran aluminium.
Kita nggunakake piring tutup ing mburi pangilon kanggo nglindhungi kabeh komponen elektronik pangilon.Strip sing dipimpin ditutup nganggo lem.

Informasi dhasar

 

Fungsi Basis

Ukuran (in)

Bobot (lb)

Daya (W)

Lumen (lm)

Tegangan Input (V)

CRI

IP

Umur urip LED

Garansi

Sertifikasi

Tutul Ngalih
Dimming

20*28

14

26

1415

85-265

≥80

54

50000 kita, mudhun terus

5 taun

 

Tutul Ngalih
Dimming

24*32

19

31

1702

85-265

≥80

54

50000 kita, mudhun terus

5 taun

 

Tutul Ngalih
Dimming

28*36

24

36

1990

85-265

≥80

54

50000 jam, penurunan tetep

5 taun

 

Tutul Ngalih
Dimming

32*40

28

41

2278

85-265

≥80

54

50000 jam, penurunan tetep

5 taun

 

Tutul Ngalih
Dimming

36*44

34

46

2566

85-265

≥80

54

50000 jam, penurunan tetep

5 taun

 

Gambar Garis